Anna De Baene

 

Van kinds af werd ik gestimuleerd om te leren. We maakten wandelingen op zoek naar dieren en unieke planten in het bos, en probeerden overvliegende vogels te identificeren. Zo werd het zaadje om biologie te gaan studeren geplant, ik koos er dan ook voor deze studie te volgen aan de KU Leuven.

 

Ik ben geworteld in het mooie Brugge maar toch wist Leuven mij te overtuigen om er na mijn studies te blijven plakken. Ik geniet er nog elk moment van de omgeving meer te ontdekken en sta op die momenten heel vaak stil bij passerende kruipende of vliegende insecten.

 

Als groentje in het team, leer ik elke dag veel bij en pak ik elk project met enthousiasme aan. Naast mijn projecten steek ik mijn enthousiasme ook in mijn bijna dagelijkse hobby, Ultimate Frisbee. Hier kan ik mijn energie kwijt en wordt zowel de teamspeler als coach in mij elke keer weer versterkt.

 

Ik ben Mieco-effect dan ook zeer dankbaar voor de kans en inzichten die zij mij geven om op deze manier mijn innerlijke ecoloog verder te ontwikkelen. 

 

Ecoloog
anna.debaene@miecoeffect.be

0470 82 13 13